Dark Mode On / Off

Elektrische fiets in Belgie niet aan te slepen

blijf gezonder met een elektrische fiets

Elektrische fiets | Ook in België populair

De Belgische Concentrakranten berichten dat de vraag naar elektrische fietsen in België zo groot is, dat er inmiddels wachtlijsten zijn aangelegd. De elektrische fiets, ook verkrijgbaar in een hippere uitvoering is ook bij jongeren erg in trek.

Voor mensen met een aandoening kan de elektrische fiets een uitkomst zijn. Kon men eerder misschien nog geen 10 kilometer fietsen, met de elektrische fiets zijn langere afstanden niet meer bezwaarlijk. Een elektrische fiets gaat al snel om en nabij de € 2000,= kosten, maar dat weerhoudt velen niet van de aanschaf.

Bron: Het Laatste Nieuws (B)
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen