Dark Mode On / Off

Elektrische fiets leasen bij ANWB

Elektrische fiets leasen bij de ANWB wordt voor leden mogelijk gemaakt

De aanschaf van een elektrische fiets vinden veel mensen nog te duur. De prijs van een gemiddelde e-bike kost al snel tussen de 2000 en 3000 euro. Toch overweegt meer dan een kwart van de ANWB-leden een elektrische fiets aan te schaffen in 2020. Leden onder de 40 jaar willen de e-bike gaan gebruiken als alternatief voor de auto.

Leasen fiets van de zaak

Op 1 januari 2020 ging een nieuwe wet in werking die het leasen van een fiets nog eenvoudiger moet maken. Het is nu al mogelijk om de belastingvrije kilometervergoeding te gebruiken voor het leasen van een elektrische fiets. Naar verwachting zal het leasen in 2020 nog verder gaan toenemen. Met name zal deze meer worden gebruikt door het woon-werkverkeer.

Fiets leasen bij ANWB

Ook de ANWB wil het gebruik van een elektrische fiets meer aantrekkelijk maken. Men is daarom een samenwerking aangegaan met Pon Financial Services. Leden kunnen dan een elektrische fiets leasen voor een vast bedrag per maand. Een voordeel hiervan is dat alle bijkomende kosten, zoals reparatie, onderhoudsbeurt, pechhulp door de ANWB, verzekering en zonodig vervanging van de accu, zijn inbegrepen.

Meer info op: Klik Hier