Dark Mode On / Off

Emmen – Veenlopen

fietsspeurtocht, computerspel en film

Door het Bargerveen (nabij Emmen) kun je echt prachtig wandelen.

Door het Bargerveen (nabij Emmen) kun je echt prachtig wandelen. Daarnaast kun je gelijk kennismaken met de verborgen turfcultuurschatten en het leven van de nonnen en de pioniers in dit gebied. Met deze wandeling krijg je te maken met de prachtige natuur en landschapswaarden die in dit gebied in de loop van de tijd zijn ontstaan.

Onder leiding van een ervaren gids kun je elke donderdag en zaterdag deelnemen aan de wandeltochten. Er is een tocht met een duur van 2,5 uur en met een duur van 4,5 uur. Ook kun je in het Veenloopcentrum overnachten.

Meer info: www.veenloopcentrum.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen