Dark Mode On / Off

Grote modemerken bij Factory Outlet Center

diverse grote modemerken bij factory outlet center

Factory Outlet Center | Enorm aanbod van de diverse grote modemerken.

Zo’n 20 kilometer over de grens bij Enschede, in de Duitse plaats Ochtrup, vind je het Factory Outlet Center. Het Outlet Center, met een vloeroppervlak van 17.000 vierkante meter, bevindt zich in een voormalige textielfabriek. Met een investering van meer dan 52 miljoen euro, waarmee de fabriek is omgebouwd tot uitverkoopcentrum, is het nu een serieuze concurrent voor de Nederlandse outlets in Roermond en Roosendaal

Met zijn monumentale panden heeft het wel wat weg van een Designer Village, een heerlijke plek om een dag te shoppen.

Het aanbod van de diverse grote modemerken is overweldigend. Je vindt er actuele mode van Mexx, Levi’s, Vero Moda en jackjones met een korting tot 70%. Deze kleding wordt in de outlet verkocht omdat het of al 2 maanden in de winkel te koop is of omdat er een klein schoonheidsfoutje in zit.

De verwachting is dat jaarlijks circa 2,5 miljoen mensen het Factory Outlet Center in Ochtrup bezoeken.

Meer info: www.eoc-ochtrup.de

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.