Dark Mode On / Off

Fiets en e-bike van het Jaar 2019

blijf gezonder met een elektrische fiets

De moderne en eigentijdse Cortina Common is uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2019. Naast deze hoofdtitel zijn er nog meer Awards vergeven in deze verkiezing.

In de categorie E-bike van het Jaar 2019 ging het M8B model van Sparta er met de prijs vandoor.

De Specialized VADO MEN 6.0. werd gekozen tot beste fiets in de categorie Speed E-Bike van het Jaar 2019.

De racefiets Cervélo S3 Disc Ultegra won in de categorie Racefiets. In de categorie Mountainbike van het Jaar 2019 won de Specialized EPIC MEN EXPERT CARBON EVO 29 de titel.

Bike Motion en E-bike Xperience

De Awards werden uitgereikt tijdens de opening van de fietsbeurzen Bike Motion en E-bike Xperience door de voorzitter van de RAI Vereniging Steven van Eijck en tweede kamerlid Rutger Schonis. Deze festiviteiten vonden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Fiets van het Jaar-verkiezing werd alweer voor de 32ste keer gehouden. Het is gericht op consumenten en media om ze op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op fietsgebied. Ze maken kennis met noviteiten, slimmigheden die de ontwerpers bedacht hebben om het koperspubliek aan te spreken. De jury kijkt onder andere naar innovatie, veiligheid, afwerking, rijgedrag en prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van fietsen.

En zoals het een echte Awardshow betaamt wordt er ook gekeken naar de x-factor van de fiets.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen