Dark Mode On / Off

Fiets4daagse De Peel

Betuwse Fietsvierdaagse

Fiets4daagse De Peel | Fietsen door Brabant en Limburg

Voor de Fiets4Daagse De Peel kan weer gestart worden vanuit de 4 bekende startplaatsen in de Limburgse- en Brabantse Peel t.w. Meijel, Weert, Stiphout en Deurne en kan er gekozen worden uit de fietsroutes met een lengte van 30, 45 of 60 km.

Bewegwijzerde routes leiden u door en langs de Brabantse- en Limburgse Peelgebieden, de Brabantse Kempen, de Meierij en zelfs over Belgisch- Limburgse grondgebieden. De routes leiden zo weinig mogelijk langs drukke wegen, om het recreatieve karakter te benadrukken.

Fiets4Daagse De Peel biedt meer dan fietsen alleen en schenkt de laatste jaren speciale aandacht aan de deelnemende kinderen met hun oma’s en opa’s. Onderweg kunnen langskombedrijven worden bezocht en op de controleplaatsen worden kinderspelen georganiseerd. Bij terugkomst op de startplaats is er entertainment en kan er dagelijks nog gezellig worden nagenoten. Meedoen aan Fiets4Daagse De Peel is pas echt genieten, voor jong en oud. Een Fiets4Daagse die U moet beleven…!

Fiets4Daagse De Peel is door de N.T.F.U. (Nederlandse Toer Fiets Unie) bekroond met 3 sterren.
Deelnemersgeld is variabel: zie hiervoor de website Klik Hier

Postcodes van de startplaatsen zijn:
Meijel: 5768BE nr.2
Weert: 6006AG nr.8
Stiphout: 5708GJ nr.38
Deurne: 5753AS nr.77

Voor verdere informatie:
info@fiets4daagsedepeel.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen