Dark Mode On / Off

Fietsdief heeft grote belangstelling voor e-bike

Diefstal e-bike | Dieven kijken uit naar elektrische fietsen

Het ‘Fietsdievengilde’ heeft zijn oog laten vallen op de elektrische fiets. Om het de dief een stuk moeilijker te maken wordt aangeraden om de fietscomputer van de elektrische fiets wanneer deze gestald is, op een andere plek te bewaren. Wanneer de e-bike dan wordt gestolen zal de ‘nieuwe’ eigenaar veel moeite ondervinden om de elektrische fiets op gang te krijgen.

Zeeuws-Vlaanderen
Uit garages en op plekken waar veel fietsen worden gestald in Zeeuws-Vlaanderen wordt melding gemaakt van steeds meer elektrische fietsen, die gestolen zijn. Wie een tweedehands elektrische fiets gaat kopen wordt aangeraden om te vragen naar de aankoopfactuur, te kijken of de sticker waar de fiets ooit is gekocht nog op de fiets zit en of de fiets is voorzien van een nieuw slot.

Bron: Fietsen.123

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen