Dark Mode On / Off

Fietsen en Wandelen Revalidatie Friesland

Fietsdrager elektrische fiets

Wandel of fiets mee op het jaarlijkse sportevenement van Revalidatie Friesland.

De Revalidatie Friesland Sponsortocht

Afgelopen jaren deden duizenden mensen mee aan de jaarlijkse Revalidatie Friesland Sponsortocht.
Doe ook mee en steun het goede doel. De tocht heeft als goed doel ‘sporten & bewegen mogelijk maken voor mensen met een lichamelijke beperking’. Alle sponsorgelden worden ingezet om dit goede doel te bereiken.

Voor ieder wat wils
Er kan gekozen worden uit een 140, 100 of 30 km fietstocht of  voor een uitgepijlde wandeltocht van ofwel 10, 15, 25 of 35 km. Wat nieuw is dit jaar is de mogelijkheid om 3 of 6 km hard te lopen.
Ook deze editie wordt weer bijzonder. Als u mee doet maakt u kans op mooie prijzen.
U maakt kans als u zicht laat sponsoren door vrienden, familie of kennissen. Is uw sponsorbijdrage hoger dat het inschrijfgeld dan doet u zelfs gratis mee. Download het actieformulier via onze website.

Ook voor de (klein) kinderen is er een activiteit: in de sporthal van revalidatie Friesland vindt speciaal voor basisschoolkinderen een activiteit plaats waarmee ze enkel door sportief mee te doen (gratis deelname) leuke prijzen kunnen winnen.

Meer informatie naar Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen