Dark Mode On / Off

Fietsen in Belgie

België | Paradijs voor fietsers

België | Paradijs voor fietsers

Naast Nederland is ook Belgie een waar paradijs voor de fietser. In Belgie bestaat een groot netwerk dat eigenlijk heel Belgie bestrijkt, namelijk de gebieden LImburgse Kempen, Ardennen, Condroz, Vlaamse Laagvlakte, Brabant, Henegouwen en de kuststreek. Het fietsnetwerk sluit naadloos aan met het netwerk in Nederland.

Voor veel mooie fietsroutes kun je eens kijken op www.groteroutepaden.be. Hierop staan veel zogeheten LF-routes, lange afstandsroutes. Deze routes zijn ontwikkeld voor de recreatieve fietser die een weekendje wil fietsen of een fietsvakantie houdt. De routes gaan over relatief veilige wegen en leiden langs mogelijke overnachtingsplaatsen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen