Dark Mode On / Off

Fietsersbond waarschuwt voor file

steeds meer mensen op de fiets

Steeds meer mensen pakken de fiets waardoor het druk wordt op de fietspaden

De Fietsersbond waarschuwt voor fileleed op de fietspaden. Steeds meer mensen, met name in binnensteden, pakken de fiets in plaats van de auto omdat de steden al bijna niet meer per auto toegankelijk zijn.

Gevolg hiervan is dat er op de fietspaden zon grote drukte ontstaat dat fietsers al bijna niet meer naast elkaar kunnen fietsen. Is de populariteit van het fietsen dus toegenomen, toch is de bond bang dat door het gebrek aan ruimte, fietsers toch weer de auto in zal trekken.

Misschien een idee om carpoolplaatsen aan te leggen voor fietsers. De één kan dan bij de ander achterop.

Bron: Fietsersbond

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen