Dark Mode On / Off

Fietsideeënkaart 2012 | Fietsen in Nederland

alles over fietsen in Nederland

Fietsideeënkaart 2012: alles over fietsen in Nederland | Complete actualisatie van bekende overzichtskaart

Het Landelijk Fietsplatform brengt ieder jaar een Fietsideeënkaart uit waarmee de lente wordt ingeluid. De nieuwe Fietsideeënkaart 2012 helpt de fietser weer op pad en biedt allerlei actuele informatie die voor recreatieve fietsers zijn nut al eerder heeft bewezen. De kaart vermeld een keur aan prachtige fietsroutes in heel Nederland, overnachtingsadressen voor fietsers, adressen van fietsverhuur en welke kaarten en gidsen voor fietsers van belang kunnen zijn.

Ook wordt veel aandacht geschonken aan het uitgebreide fietsknooppuntensysteem, de LF-routes en de knooppuntnetwerken in ons land.

De Fietsideeënkaart kun je bestellen via de website www.nederlandfietsland.nl a 3,95 maar deze is ook te koop bij de vestigingen van de ANWB en de VVV. Op genoemde website kun je overigens ook terecht voor het downloaden van fietsroutes en o.a. de fietsevenementenkalender.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen