Dark Mode On / Off

Fietsrouteplanner Twente online

Routes en info voor E - bikers

Pak de fiets en verken het mooie Twente

De Regio Twente zou graag zien dat meer mensen de fiets pakken om op hun plek van bestemming te komen. Vanaf heden is op de website www.fietsrouteplanner.nl op heel eenvoudige wijze de route te plannen om per fiets snel en veilig de juiste route te vinden.

Ook de te verwachten reistijd wordt weergegeven. De gevonden route kan worden overgezet op een navigatiesysteem zoals TomTom of Garmin. Kies je voor een recreatieve route dan maak je gebruik van het fietsknooppuntensysteem.

Deze bewegwijzering voert je langs alle recreatieve routes in Twente en wordt onderweg zeer duidelijk aangegeven.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen