Dark Mode On / Off

Fietstocht in Vietnam voor Plan Nederland

300 kilometer fietsen door Vietnam

Voor Plan Nederland fietst onze ambassadeur Daphne Bunskoek samen met 25 vrouwen een tocht van 300 kilometer door Vietnam

Voor Plan Nederland fietst onze ambassadeur Daphne Bunskoek samen met 25 vrouwen in februari een tocht van 300 kilometer door Vietnam. De groep dames uit heel Nederland (leeftijd variërend van 26 tot maar liefst 77  jaar) fietsen van Dong Ha naar Hue City langs rijstvelden, prachtige kustwegen en traditionele dorpjes. Maar ze bezoeken ook een aantal projecten van Plan, omdat zij per persoon minstens 3000 euro hebben ingezameld voor de projecten van Plan in Vietnam.

Zij hebben de afgelopen maanden zelf manieren bedacht om dit bedrag in te zamelen. Een van de deelnemers Betsy uit Gelderland is 77 jaar. Ze is al jaren sponsor van een kind van Plan en wilde zich nu op een andere manier inzetten en de kans krijgen om een sponsorkind te ontmoeten. Inmiddels heeft zij al 5405 euro ingezameld.

Met de opbrengst zorgt Plan er voor dat kinderen in Vietnam toegang hebben tot onderwijs, gezonde voeding en veilig drinkwater. Deelnemers ontmoeten de kinderen, hun familie en anderen in het dorp en zien dus met eigen ogen waar hun geld aan besteed wordt. Wij zijn bijzonder trots op alle deelnemers.

Plan Nederland
www.plannederland.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.