Dark Mode On / Off

Florida, autorondreis Holland International

Highlights van rondreis in Florida waren ongetwijfeld de Keys.

Wij zijn in 2004 in Florida geweest. We hadden een autorondreis geboekt via Holland International. Dit houdt in dat er op het vliegveld een auto voor je klaarstaat en dat alle hotels al geboekt zijn. Als ik het opnieuw zou doen, zouden we geen rondreis boeken, maar gewoon een auto huren en zelf een route uitstippelen, zodat je langer kunt blijven op de plekken die je erg aanspreken.

Wat ons betreft waren de highlights van deze vakantie de Keys. Ook de weg ernaartoe, hoewel erg lang, is mooi om te rijden. Verder aan de westkust bij het plaatsje Sarasota. Je vindt daar prachtige witte stranden aan de Golf van Mexico. En als je van natuurparken houdt, kun je in de Everglades je hart ophalen. Pas wel op, want het is er niet zoals in Nederland… de dieren lopen los en er let niemand op je! Het wandelen is dus op eigen risico!

Wij zijn er in september geweest en dit is echt het laagseizoen en bovendien het hurricane seizoen. Zelf moesten we een paar dagen eerder weg in verband met een orkaan die eraan zat te komen. Ik raad iedereen dan ook af om in deze periode te gaan. De beste periode schijnt onze winter te zijn, dus vanaf december. Doordat het laagseizoen was, was het overal ook erg rustig. Als je van pretparken houdt, is dat wel handig, maar wij vonden het een beetje saai. Met name Miami viel hierdoor erg tegen.

Het was een zeer geslaagde reis.  De mensen zijn enorm vriendelijk en zelf rondrijden is heel veilig. Al met al een aanrader!

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen