Dark Mode On / Off

Geef je huis kleur met een nieuw vloerkleed

ander interieur door het aanschaffen van vloerkleed

Een nieuw vloerkleed laat je interieur er al heel anders uitzien. De sfeer verandert er meteen door in een positieve zin. Je hoeft geen complete metamorfose door te voeren om de uitstraling en sfeer in je interieur te veranderen. Bovendien hoeft het niet veel te kosten als je een goedkoop vloerkleed aanschaft.

Vloerkleed kopen: waar let je op?

Ga je een nieuw vloerkleed kopen? Let dan op een aantal zaken. Bijvoorbeeld op de afmeting en op de kleur. Of kies je voor een origineel patroon of afbeelding op het kleed? Er zijn allerlei karpetten te koop waarmee een deel van je vloer bedekking krijgt. Het bijzondere is echter dat de sfeer in het hele interieur uitstraalt. Houd je van vintage, modern of klassiek? Alle stijlen zijn uiteraard te realiseren met een Gamma vloerkleed. Verder is het fijn dat je altijd extra comfort ervaart.

Je voeten op het karpet neerzetten, geeft toch een warmer gevoel dan op koude plavuizen of een houten vloer. Je hebt overigens ook de mogelijkheid om rekening te houden met het soort materiaal. Wol voelt heel anders aan dan een karpet van polyester of van synthetisch textiel. De uitstraling is ook weer anders per materiaalsoort net als de structuur van het oppervlak. Dat heet de poolstructuur.

Vorm van het kleed en poolstructuur

Bij een vloerkleed kopen let je natuurlijk ook op de vorm. Een rechthoekige uitvoering is over het algemeen het meest populair. Een vierkante vorm is ook een optie net als een ander soort uitvoering, zoals ovaal. De poolstructuur van vloerkleden kent vele variaties. Bijvoorbeeld met een zogenoemde doorgesneden lus, dikke losse draag of met een grove lus. Het is altijd aan te raden om even in te zoomen op de poolstructuur als je online inspiratie opdoet. In een winkel heb je bovendien de mogelijkheid om de poolstructuur even te voelen. Dan ervaar je meteen of het prettig voor je aanvoelt of niet.

Goedkoop vloerkleed

Heb je weinig budget, maar ben je eraan toe om de sfeer in het interieur te veranderen? Dan heeft Gamma voor jou altijd een goedkoop vloerkleed beschikbaar. Ons assortiment biedt de gelegenheid om met je eigen budget rekening te houden. De prijsklassen lopen dan ook uiteen en de prijzen zelf zijn onder meer afhankelijk van de afmeting, materiaal en poolstructuur. Of je profiteert van een aanbieding door een mooi vloerkleed met korting te kopen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.