Dark Mode On / Off

Gewone boterham bespaart honderden euro s per jaar

smeer thuis een boterham

Besparen | Smeer zelf thuis wat boterhammen

Iedereen moet iedere dag eten. Het maken van de juiste beslissing over wat je gaat eten kan wel honderden euro’s per jaar schelen.

Zo is het ook met het eten van brood. Veel mensen eten dagelijks niet thuisgesmeerde boterhammen, maar kopen eten in de bedrijfskantine, menza of bij het tankstation. Zeker bij de laatste kost een beetje belegd broodje met een flesje drinken en een kop koffie als snel tot 10 euro per dag. Daarbij komen veel mensen in de verleiding om allerlei extra versnaperingen bij te kopen, zoals een rolletje snoep of een gevulde koek. Niet alleen slecht voor je figuur en je gezondheid maar ook erg slecht voor je portemonnee.

Stel dat je het eten uit de kantine of het tankstation laat voor wat het is en je neemt je eigen gezonde boterhammen mee, dan kan dat per week al snel 25 euro besparen. En dat is op jaarbasis toch een enorm leuk bedrag.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen