Gewrichtsklachten, blijf bewegen!

Gewrichtsklachten | Blijf in beweging

Fonds Beter voor Gewrichten bracht een brochure uit over bewegen bij (chronische) gewrichtsklachten. De brochure ‘Beter in beweging’ geeft informatie over verschillende vormen van bewegen die mogelijk zijn bij allerlei vormen van gewrichtsklachten.

Fonds Beter voor Gewrichten wil met deze brochure mensen met gewrichtsklachten, zoals  slijtage (artrose), rug- en nekklachten, rsi en reuma, stimuleren te blijven bewegen. Beweging kan helpen de gewrichten soepel en sterk te houden, pijn te verminderen en overgewicht te voorkomen. De brochure vertelt u meer over waarom bewegen zo belangrijk is en waar u op moet letten. Verder geeft de brochure tal van tips en informatie over bepaalde vormen van bewegen.

Fonds Beter voor Gewrichten zet zich in voor meer aandacht voor allerlei soorten gewrichtsklachten. Het fonds geeft niet alleen voorlichting over behandelwijzen bij chronische gewrichtsklachten, maar spoort mensen eveneens aan tot preventie en een bewuste levensstijl. Het fonds verstrekt daarom ook informatie hoe chronische gewrichtsklachten zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Het fonds richt zich daarbij niet alleen op mensen die al gewrichtsklachten hebben, maar ook op mensen die een groter risico lopen gewrichtsklachten te krijgen, zoals mensen met een zwaar lichamelijk beroep en mensen met overgewicht.

Elke steun helpt het fonds zich in te zetten voor mensen met (chronische) gewrichtsklachten.

Bron: www.betergewricht.nl

Aanbevolen artikelen