Dark Mode On / Off

Goede laptop-service bij Aldi & Lidl

Goede laptop-service bij Aldi & Lidl

Aldi en Lidl bieden uitstekende service na aankoop van een laptop.

Uit een peiling door de website computerconsument, komt naar voren dat de Aldi en Lidl een uitstekende service bieden na aankoop van een laptop.

Beide winkelketens hebben duidelijke afspraken gemaakt met hun leveranciers over de service. Ook wordt er door beide een garantie verstrekt op laptops van drie jaar.

De website heeft alle resultaten van haar onderzoek gepubliceerd op de site. De resultaten hebben geen betrekking over de betrouwbaarheid van de laptops maar alleen over de service.

Meer info op de sites van Aldi en Lidl.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.