Dark Mode On / Off

Google Maps introduceert fietsroutes

mooiste of snelste fietsroute op Google Maps.

Zoek de mooiste of snelste fietsroute op Google Maps.

Google Maps wordt tot op heden vaak even bekeken om de juiste en snelste route kiezen als we met de auto op pad moeten. Ook de reisroutes van het openbaar vervoer en voor wandelaars die een goede route zoeken wordt Google Maps vaak geraadpleegd.

Fietsroutes

In Google Maps kunnen fietsers nu ook hun favoriete route plannen. Men kan zoeken op recreatieve routes of om een goede fietsverbinding naar het werk te zoeken. Recreatieve fietsers kunnen op de site terecht voor mooie fietstochten bij hen in de buurt. Google Maps werkt samen met een groot aantal gemeenten waardoor op de website al enkele honderden kilometers aan fietsroutes zijn te vinden. Wie zelf nog goede fietsverbindingen weet die nog niet vermeld staan kan deze doorgeven.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen