Dark Mode On / Off

GPS voor katten

GPS voor katten | Volg je kat buitenshuis via een uniek gps-systeem in de halsband.

Voor de echte kattenliefhebber die bang is zijn kat kwijt te raken is er sinds 2008 is een gps-systeem voor katten te koop. Met dit gps-systeem kun je je zoekgeraakte kat altijd gemakkelijk terugvinden.

Met het gps-systeem van een elektronicabedrijf uit Hengelo is het mogelijk live de route te volgen van je kat. Zo weet je ieder moment van de dag waar je kat is. Met deze uitvinding hoopt het bedrijf ook de mishandeling van katten te voorkomen en terug te dringen.

Wilfried Peezenkamp heeft het gps-systeem bedacht nadat zijn eigen kat ernstig was mishandeld. De kat krijgt een kleine gps-ontvanger aan de halsband, het basisstation is aan de PC gekoppeld en de gebruiker kan via Google Earth zien waar de kat buitenshuis loopt. Als de kat ergens vastzit kun je direct actie ondernemen. Wilfried heeft al zeer veel reacties gehad, zowel positieve als negatieve.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.