Dark Mode On / Off

Gratis antivirus programma werkt uitstekend

Ook gratis verstrekte antivirus programma werkt goed.

Gratis verstrekte antivirusprogramma’s werken vaak net zo goed als de commerciële antivirusproducten als Symantec en McAfee, heeft de Britse consumentenorganisatie Which? geconstateerd.

Zij heeft 15 beveiligingspakketten gecontroleerd en hieruit kwam naar voren dat de gratis verkrijgbare software, veelal via internet verspreid, geen supportdesk heeft.

Mocht je echter vragen hebben, dan is er op forums en dergelijke meestal genoeg informatie te vinden, waarmee je vragen worden opgelost.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.