Dark Mode On / Off

Grootste legpuzzel ter wereld

grootste legpuzzel

Legpuzzel met meer dan 32.000 stukjes

Het speelgoedvakblad T&G meldt de komst van de grootste legpuzzel ter wereld. Fanatieke puzzelaars kunnen zich straks helemaal uitleven wanneer Ravensburger de legpuzzel met een afmeting van 5,44 bij 1.92 meter op de markt brengt. De bijzonder kleurrijke legpuzzel met 32.256 stukjes, toont de afbeelding van kunstenaar Keith Haring ‘Double Retrospect’.

De legpuzzel hoeft niet in één keer te worden afgemaakt, het bestaat uit 32 vakjes met vrolijke figuren. Vanwege het grote aantal stukjes is de puzzel verpakt in acht zakken van elk 4000 stukjes. Je kunt dus vakje voor vakje gaan leggen. Zijn alle 32 vakken klaar dan leg je deze aan elkaar en is er een heus kunstwerk ontstaan. Alles bij elkaar een gewicht van maar liefst 17 kilo en daarom wordt de puzzel ook geleverd met een trolley. Verwoede puzzelaars zijn dus de komende wintermaanden wel even bezig.

Bron: Het Laatste Nieuws

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.