Dark Mode On / Off

Grote verschillen huurtarief auto in buitenland

Auto huren | Groot verschil in tarieven.

Wie een vliegreis heeft geboekt naar het buitenland en daar ter plekke een auto wil huren doet er goed aan tevoren goed alle prijzen en condities te vergelijken. Bij veel reisorganisaties kun je gelijk bij het boeken ook de auto alvast bespreken hoewel je vaak iets voordeliger uit bent als je dit regelt op de plaats van bestemming.

Groot verschil in tarieven

Er bestaat een flink verschil in de tarieven die berekent worden door autoverhuurbedrijven maar houd er rekening mee dat gevestigde verhuurbedrijven als Avis, Hertz etc. vaak meer in rekening brengen dan de lokale verhuurbedrijven. Vergelijk ook eens op de website www.autoeurope.nl naar alle verschillende tarieven. Waar je ook een auto gaat huren, betaal nooit vooraf voor een huurauto welke je nog niet hebt gezien. Richt eerst zelf een grondige inspectie uit naar het verhuurbedrijf (zoek op google) en let erop dat je een goede en schone auto te huur krijgt aangeboden.

In de meeste gevallen is de afkoop van het eigen risico niet standaard bij de prijs inbegrepen. Om narigheid te voorkomen in geval van schade is het aan te raden deze er altijd bij te verzekeren.

Bron: Reisgids

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.