Dark Mode On / Off

Haagse toeristische trekpleisters toegankelijk

Wethouder Bert van Alphen (Welzijn, Volksgezondheid en Emancipatie) presenteerde in april 2010 de nieuwe toegankelijkheidsgids. In deze gids staan alle openbare gebouwen in de gemeente Den Haag, die toegankelijk zijn voor gehandicapten. De gids werd in ontvangst genomen door Anja Overhoff, directeur Den Haag en Marketing.De gemeente Den Haag hecht veel belang aan de toegankelijkheid van (openbare) gebouwen voor gehandicapten. Dit is één van de speerpunten in de nota gehandicaptenbeleid. Het afgelopen jaar zijn 160 openbare gebouwen in Den Haag getoetst op toegankelijkheid. Als onderdeel van de campagne Den Haag en Handicap die dit jaar als thema toerisme heeft, werd de gids gisteren officieel uitgereikt.

Hiermee wil de gemeente het belang van toegankelijke Haagse toeristische trekpleisters benadrukken. Op die manier kan iedereen volwaardig meedoen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen