Dark Mode On / Off

Heimwee naar kroket

Kroketten worden in het buitenland het meest gemist

De kroketten en frikandellen worden door Nederlanders in het buitenland het meest gemist. Ook ontstaat er nogal eens heimwee naar drop, Goudse kaas, hagelslag en rookworst. Eén en ander blijkt uit onderzoek door de Wereldomroep.

Tjdens een vakantie in ons land worden de artikelen dan ook in het groot ingeslagen om te worden meegenomen naar huis. Familieleden of kennissen die op bezoek komen wordt ook gevraagd om dergelijke producten mee te nemen.

Via het internet is het wel mogelijk de producten te kopen echter 12% maakt hiervan maar gebruik. Producten die zich ervoor lenen worden door driekwart nog wel gebakken of gekookt.

De ouderen wagen zich nog wel eens aan het maken van een kroket of kerststol en een kwart maakt nog geregeld poffertjes. De jongeren houden het meestal bij chocolademelk.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.