Dark Mode On / Off

Hoe oud is die caravan?

Occasion caravan | Voor aankoop goed controleren.

Overweeg je de aanschaf van een tweedehands caravan ga dan niet over één nacht ijs. Controleer de caravan van top tot teen. Kijk of zich ergens vochtplekken voordoen en of de ramen etc nog goed dichtgekit zijn. Laat je niet misleiden door de datum op het kentekenbewijs.

Dit is niet de datum van het bouwjaar ofwel het modeljaar. De datum op het kentekenbewijs vermeldt de datum wanneer deze op kenteken is gezet.

Om erachter te komen met welk modeljaar je te maken hebt, noteer dan het chassisnummer. Bij de ANWB – afdeling Caravan en Kamperen kun je dan het juiste modeljaar opvragen. Dit is voor de aanschafprijs erg belangrijk.  Bron: ANWB

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen