Dark Mode On / Off

Hoe staat het met mijn pensioen?

Hoe staat het met mijn pensioen?

Pensioen | We gaan er teveel vanuit dat het vanzelf wel goed komt.

De Stichting Pensioenkijker.nl wil het pensioenbewustzijn van de Nederlander vergroten. We gaan er met z’n allen nog veel te veel vanuit dat het met ons pensioen vanzelf goed komt. Maar dat is niet zo. Er zijn momenten in je leven waarop je er even bij stil moet staan.

Bijvoorbeeld als je trouwt, kinderen krijgt, langdurig met verlof gaat, van baan wisselt of stopt met werken. Wie er meer over wil weten kan terecht op deze website voor objectieve en niet-commerciële informatie.

Het project Pensioenkijker.nl wordt gedragen door een groot aantal organisaties.

Content retrieved from: https://www.50plusplein.nl/Financieel/art/5050/hoe-staat-het-met-mijn-pensioen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen