Dark Mode On / Off

Hooikoortsseizoen is weer begonnen

het is weer de tijd van hooikoorts

Hooikoorts | Probeer de overlast tot een minimum te beperken.

In Nederland zijn meer dan 1 miljoen mensen die de komende tijd weer last zullen ondervinden van hooikoortsklachten. De hazelaar, berk en o.a. de els, alsmede allerlei grassen staan garant voor vele niesbuien en tranende ogen.

Vanaf dit voorjaar hoeven hooikoortspatiënten zich niet langer laten verrassen door de komst van hooikoortspollen in de lucht. Het is mogelijk om vroegtijdig maatregelen te treffen om zodoende de overlast tot een minimum te beperken.

De hooikoortsverwachting wordt veel geraadpleegd via teletekst, tv of radio 1. Hooikoortspatiënten kunnen ook een testje doen op www.astma-hooikoortstest.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.