Dark Mode On / Off

Huidverzorging voor gezicht en lichaam

huidverzorging

Arganolie is zeer rijk aan vitamine E en heeft antioxiderende eigenschappen.

Verzorgingsproducten op basis van 100% biologische Arganolie heerlijk voor de verzorging van gezicht en lichaam

Alweer nieuwe huidverzorgingsproducten zult u misschien wel denken. Inderdaad, maar producten gemaakt op basis van 100% biologische Arganolie zijn zo speciaal dat wij u daarom deze informatie niet willen onthouden.

De gourmets onder u zullen zeker al eens van Arganolie hebben gehoord. Want deze kostbare olie is niet alleen zeer gezond maar ook bijzonder van smaak en dus heerlijk te gebruiken in bijzondere gerechten.

Maar men heeft inmiddels ook ontdekt dat deze olie niet alleen gezond is voor de inwendige mens maar ook bijzonder heilzaam is voor gebruik in huidverzorgingsproducten.

Graag wil ik u wat meer vertellen deze bijzonder olie

Deze olie wordt ook wel “goud van Marokko”genoemd, niet alleen vanwege de moeizame en daardoor kostbare productie, maar vooral door de vele helende eigenschappen, zoals o.a. het bestrijden van eczeem, striae en cellulite.

(Lees over deze laatste twee vervelende cosmetische afwijkingen ook de eerder door ondergetekende geschreven artikelen op deze site).

Arganolie wordt gewonnen uit de pitten van de arganvruchten (meerdere pitten in een vrucht) die eens in de twee jaren aan de Arganboom (Argania Spinosa) groeien en die 18 x harder zijn dan een hazelnoot. Uit deze druppelvormige pitten ter grootte van zonnebloempitten wordt de kostbare geurige goudgele olie gewonnen.

De Arganboom groeit al meer dan 80 miljoen jaar in het onherbergzame zuiden van Marokko in het gebied rondom de stad Agadir. Deze boom kan wel 10 meter hoog worden en een diameter bereiken van 15 meter.

Cosmetische arganolie

Bij arganolie die voor cosmetische doeleinden wordt gebruikt worden de pitten niet geroosterd maar puur geperst. Daardoor zijn er ruim 30 kg pitten nodig voor één liter cosmetische arganolie. Hierna wordt de olie 2x gefilterd en direct afgevuld in flacons waaraan  een geringe hoeveelheid kruiden, natuurlijke essences of etherische oliën wordt toegevoegd.

Huidvriendelijke eigenschappen arganolie.

De arganolie is zeer rijk aan vitamine E en heeft antioxiderende eigenschappen. Beide factoren zijn essentieel in de strijd tegen huidveroudering.

Na opbrengen en licht inmasseren wordt de olie meteen in de huid opgenomen en zorgt ervoor dat de natuurlijke vochtigheidsgraad van de huid instant gehouden wordt (hydraterende werking).

Door zijn fantastische en huidvriendelijke werking kan deze olie direct worden aangebracht op zowel huid, haar als nagels.

Door bovenstaande eigenschappen heeft deze olie een fantastische en dus heilzame werking op acne, kloven en huidvlekken (bijv. levervlekken en de zgn. ouderdomsvlekken).

Op de website van : youmadu.nl  kunt u online de volgende producten op basis van 100% biologische argaonolie bestellen                                                                                                                   

Anti-rimpel nachtcrème (omdat de celdeling ‘s nachts het grootste is heeft de huid daardoor ’s nachts het meest voordeel van deze heerlijke olie met zijn heilzame eigenschappen)

Geschikt voor alle huidtypen vanaf 30 jaar omdat dan de eerste rimpeltjes zichtbaar worden. (Samenstelling: 70% cosmetische arganolie + 20% shea butter,  10% neroli, – en vanille extracten).

Arganolie rijk aan Vitamine E (Samenstelling : 100% cosmetische arganolie)

Te gebruiken tegen: rimpels, ouderdomsvlekken, geïrriteerde huid, kalknagels en breekbare nagels.

Marga Dobma
www.beautydiscover.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.