Dark Mode On / Off

Huisdier steeds vaker verzekerd op vakantie

verzekering voor huisdieren

Huisdieren gaan steeds vaker verzekerd op reis.

Voor veel vakantiegangers is het heel normaal een reisverzekering af te sluiten. Maar nu gaan ook huisdieren steeds vaker verzekerd mee op reis. Dit is gebleken uit een onderzoek van TNS NIPO onder ruim 500 respondenten in opdracht van huisdierenverzekeraar Proteq.

Vier op de tien ondervraagde baasjes sluit een huisdierenverzekering af als ze hun dieren meenemen op vakantie. Voor honden wordt het vaakst een verzekering afgesloten. Een reisverzekering voor huisdieren is zeer aan te raden.

Medische hulp voor dieren is in het buitenland vaak een dure aangelegenheid, zegt de verzekeraar.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.