Dark Mode On / Off

Hypotheekrente laag

Hypotheekrente laag

Hypotheekrente | Lage rente en een groot woningaanbod

De hypotheekrente voor korte rentevaste periodes is de afgelopen tijd fors gedaald.
Sterker nog, er zijn zelfs banken die onlangs de rente voor langere perioden verlaagd hebben.

Het verschil tussen een korte en lange rente is daarmee kleiner geworden. Als je (nog) een variabele rente betaalt, kan dit wel eens een goed moment zijn om de rente voor langere tijd vast te zetten.

Ook voor starters is de huidige situatie gunstig. Een lage rente en een grote keus uit te koop staande woningen waarvan ook de prijs nog eens fors is gedaald in de afgelopen jaren. Een echte kopers markt!

Van de kant van de regering is er inmiddels duidelijkheid met betrekking tot de aflossingsplicht ook dat geeft rust en maakt dat men tot koop durft over te gaan.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen