Dark Mode On / Off

Je haar fohnen zonder schade

Haar fohnen | Te vaak fohnen slecht voor het haar.

Het dagelijks gebruik van een föhn is niet goed voor je haar. De hete lucht droogt de schubben uit, waardoor ze op gaan krullen. Van iedere dag je haar fohnen wordt het haar broos, het breekt af en ziet er dof uit.

Bescherm daaarom je haar met een product dat tegen hitte beschermt en sluit iedere föhnsessie af met een cool-down: koude lucht fixeert namelijk de haarschacht in de gewenste vorm.

Trek handdoekdroog haar met een puntkam in smalle plukken en föhn deze stuk voor stuk droog (begin met het onderste haar). Houd de föhn in beweging om te voorkomen dat je haar op één plek te heet wordt. Als een streng droog is, föhn je na met koude lucht.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.