Dark Mode On / Off

Kennedymars Haaksbergen

Alkmaar City Run by night

Kennedymars Haaksbergen | Genieten van de natuur en tegelijkertijd gezond en sportief bezig zijn

Jaarlijks, in het 3e weekend van september, organiseren wij een wandeltocht. Om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken bieden wij een 4-tal afstanden aan namelijk 80, 42, 21 en 10 km. De 80 km begint ’s avonds om 22:00 uur evenals de (halve) nachtwandelmarathon. Overdag kunnen de afstanden 42, 21 en 10 km. gelopen worden. Voor de verschillende starttijden verwijzen wij u graag naar onze website: Klik Hier  

Wilt u op een hele gemakkelijke, laagdrempelige manier de gezelligheid van uw medewandelaars ervaren, genieten van de natuur en tegelijkertijd gezond en sportief bezig zijn? Dan is dit hét wandelevenement voor u.

Kom en beleef het met ons mee! Graag tot ziens.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via secretaris@kennedymarshaaksbergen.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen