Dark Mode On / Off

Kerstster of de Euphorbia een mooi cadeau

Kerstster | Mooi om te geven of om te krijgen.

In de herfst en de winter zijn er niet zo heel veel kleurrijke planten. Toch kun je de woonkamer nog wel opfleuren, en wel met de Kerstster ofwel de Euphorbia pulcherrima. Vroeger noemde men deze plant ook wel de Poinsettia. De plant is er niet alleen in het rood maar is in verschillende kleuren te koop. De naam Kerstster doet vermoeden dat deze bij uitzondering bedoelt is voor de kerstdagen maar niet is minder waar. De kerstster is reeds vanaf november te koop en zal het in elk interieur uitstekend doen.

De Kerstster is te koop in diverse uitvoeringen, zowel middelgroot en in meerdere vormen. Wanneer je een paar mini’s in potjes zet kunnen ze uitstekend de badkamer opfleuren. En wanneer je op bezoek gaat bij vrienden- en/of familie dan is een Kerstster een cadeautje dat altijd welkom is.

Er zijn vele creatieve decoratiemogelijkheden met de Kerstster. Hieronder staat een mooi filmpje waarin Lodewijk Hoekstra, bekend van ‘Eigen Huis en Tuin’, en eigenzinnige bloemenarrangeur Elize Eveleens de creatiefste Kerststerdecoraties, Kerststertrends en verzorgingstips laten zien.

Bron: Tuinadvies.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.