Dark Mode On / Off

Kinderspelletje achter in de auto

Welke spelletjes in de auto doen kinderen het liefst

De spelletjes voor kinderen van weleer, wanneer ze met Pa en Moe een wat langere autorit maakten, zijn niet meer in de mode. Toen werden als vermaak nogal eens nummerborden opgeschreven van passerende voertuigen of gekleurd of gepuzzeld.

Tegenwoordig is het al heel normaal om achter in de auto een draagbare dvd te plaatsen zodat men daar hun favouriete filmpje kan bekijken. Het is, blijkt wel, een oplossing te zijn om ze tijdens lange autoritten bezig te houden.

De kwaliteit van beeld en geluid laten nog wel eens te wensen over maar volgens de Consumentenbond doen spelers van LG het vrij goed.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.