Dark Mode On / Off

Klaar voor de sneeuw!

voorbereiden op sneeuw

Wintersporters verbeteren hun techniek op de vele in- en outdoor skibanen in ons land

Komende weken reizen bijna een miljoen Nederlanders naar de Alpen voor hun vakantie in de sneeuw. Maar….wintersport begint in Nederland. Na een laatste warming-up op het Plein in Den Haag zijn deze wintersporters er helemaal klaar voor …en gaan verder in Tirol waar ze genieten van de verse sneeuw op de goed geprepareerde pistes.

Van oktober tot half december zijn er meer skiërs en snowboarders op de Nederlandse skipistes actief dan in de Alpen. Tienduizenden enthousiaste wintersporters verbeteren hun techniek op de vele in- en outdoor skibanen in ons land of bereiden hun spieren vast voor tijdens een SneeuwFit-cursus van de Nederlandse Ski Vereniging.

Zie hier de video van Wintersport warming-up in Den Haag

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen