Dark Mode On / Off

Kleding en schoeisel in uitverkoop fors goedkoper

winkelen in de uitverkoop
Uit onderzoek is gebleken dat de prijzen van kleding en schoeisel in de maanden januari en juli, de maanden waarin uitverkopen plaatsvinden, gemiddeld 17% lager liggen dan in de maanden oktober en april.De nieuwe collecties in de seizoensmaanden zorgen voor prijsstijgingen in februari/maart en augustus/september.

De prijzen van dameskleding dalen in de uitverkoop overigens sterker dan die van herenkleding. De prijsdalingen van kleding zijn eveneens hoger dan die van schoeisel.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.