Dark Mode On / Off

Kopenhagen | Elke winkelstraat heeft zijn eigen sfeer

kopenhagen

Als hoofdstad van het Koninkrijk Denemarken heeft Kopenhagen de eigenschappen van een grote metropool gecombineerd met een veel natuurschoon in de omgeving. In Kopenhagen vind je een keur aan mode, design, cultuur en gastronomie. Voor ieder wat wils!

De verschillende winkelstraten in Kopenhagen hebben allemaal hun eigen sfeer. Zo zijn er winkels in de Larsbjørnsstræde en Studiestræde, kunst en design bij Amalienborg, warenhuizen en bekende merken in de oneindig lange winkelstraat Strøget en Deense mode naar de Kronprinsensgade.

Strøget, de superlange winkelstraat

Een echte shopdag in Kopenhagen start natuurlijk in de Strøget, die dwars door het hart van Kopenhagen loopt van Kgs. Nytorv naar Rådhuspladsen.

Een personal shopper cq. tourist guide brengt je met CPH:cool naar de hotste winkels in Kopenhagen met mode en design. CPH:cool biedt georganiseerde tours aan ’trendy’ toeristen.

In Kopenhagen kun je paleizen bezoeken, winkelen waar de koninklijke familie winkelt en getuige zijn van koninklijke evenementen. Meubels, keukenspullen, textiel, kunst en handwerk, in Kopenhagen vind je alles om je huis te verfraaien. De stad Kopenhagen beschikt over grote en kleine muziekgelegen-heden en nachtclubs. Veel cafés transformeren in het weekend tot bars en mini nachtclubs, waar je kunt dansen met muziek van top DJs.