Dark Mode On / Off

Leeuwarden – Aqua Zoo

AquaZoo Leeuwarden | Dit waterrijke dierenpark staat garant voor een leuk dagje uit.

De waterrijke dierenwereld van AquaZoo Leeuwarden; wat een ontdekkingstocht! Wandel samen met de pinguïns over het strand, loop tussen de ringstaartmaki’s door, sta oog in oog met een nijlkrokodil en ontdek hoe groot een ijsbeer in het echt is. Geniet in dit dierenpark van verrassende ontmoetingen met bijzondere dieren die in en om het water leven en proef er de natuur.

Kijk hoe de bezige bevers een dam bouwen en de behendige otters nieuwsgierig naar u toe komen. Bewonder de kleurige flamingo’s en vergaapt u zich aan de rode panda’s.

In het grote Waddenzee-aquarium ontdekt u welke vissen er hier leven. In de vele gebieden leven wasberen, wallaby’s en stinkdieren met de hele familie bij elkaar in een natuurlijke omgeving. Uw ontdekkingstocht start hier.

Meer info: www.frieslandzoo.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen