Dark Mode On / Off

Lelystad – Aviodrome

Aviodrome. De leukste vliegbestemming van Nederland.

Aviodrome is het luchtvaartavontuur voor de hele familie. Je hoeft geen vliegtuigliefhebber te zijn om hier een boeiende dag vol met plezier te beleven.

Loop door een verhaal

Aviodrome vertelt het verhaal van de Nederlandse luchtvaart. Van Anthony Fokker zijn eerste vlucht in een vliegtuig waarvan de vleugels met draad vastzaten tot aan de moderne lucht- en ruimtevaart waarin buitenaardse snelheden worden behaald. Onze gepassioneerde en bijna alleswetende vrijwilligers vertellen je graag nog meer boeiende verhalen die je niet op de bordjes kunt vinden.

Maak avonturen mee

Deze verhalen wil je natuurlijk meemaken. Bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen, stap aan boord en voel je een echte piloot. Leer morsecode seinen of neem plaats in het 4D theater en de vluchtsimulator. Kinderen voelen in het speelparadijs hoe het is om op een vliegveld als bagage afgehandeld te worden. Vergeet ook zeker niet de ‘schatkamers’ te ontdekken.

Voor de échte vliegbeleving boek je een rondvlucht vanaf Aviodrome!

En stap aan boord van de mooiste dromen..

Na al deze verhalen en avonturen zou het zomaar eens kunnen dat je Aviodrome verlaat als vliegtuigliefhebber met een nieuwe toekomstdroom: het worden van astronaut, piloot, stewardess, vliegtuigtechneut of ‘gewoon’ het maken van een verre vliegreis.

Evenementen en exposities

Het hele jaar door worden er verschillende exposities en evenementen georganiseerd en tijdens schoolvakanties zijn er speciale kinderactiviteiten. Er is altijd iets te beleven in Aviodrome!

Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!
Meer info: www.aviodrome.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.