Dark Mode On / Off

Lichte schade leidt tot aardige korting

Iets beschadigde producten kopen met aardige korting

Wanneer je toe bent aan een nieuwe wasmachine, kookplaat of misschien een andere vaatwasser, kun je eens rond gaan kijken op de website van bcc.nl. Hier worden producten met een aardige korting aangeboden die een klein deukje of lichte beschadiging hebben opgelopen.

Het kan best voorkomen dat het apparaat op zich niet eens beschadigd is maar dat de verpakking ontbreekt. Dit levert al een mooie korting op.

De producten die worden aangeboden zijn allemaal nieuw en ongebruikt. Je kunt op de website zien waar zich eventueel een beschadiging voordoet. Dit is met een pijltje aangegeven.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.