Dark Mode On / Off

Lissabon viert feest in juni

lissabon

Een maand lang feest in Lissabon

Was je toch van plan om een bezoek te brengen aan de Portugese hoofdstad Lissabon dan is de maand juni 2007 een zeer geschikte maand om te gaan doen. In juni vieren de inwoners van Lissabon het feest van de heilige St. Antonius.

De hele maand is er van zonsopgang tot zonsondergang een groot feest in de stad. De straten worden versierd met papieren lantaarns en felgekleurde lichten en op de pleinen wordt in Braziliaanse sfeer groot feest gevierd. Er zijn talrijke culturele evenementen, live muziek, dans, vuurwerk en straatartiesten.

Het hoogtepunt van de festiviteiten is in de nacht van 12 juni, dan wandelen de verschillende buurten van de stad in een bonte parade langs de Avenida de Liberdade naar de wijk Alfama. Daar zal worden gefeest en gegeten.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.