Dark Mode On / Off

Lokkertjes met hogere spaarrente

Lokkertjes met hogere spaarrente

Hogere spaarrente na enige tijd weer verlaagd

Banken proberen nieuwe klanten te winnen door hen een aantrekkelijke spaarrente op hun spaarrekening te beloven. Wanneer de klant éénmaal binnen is gehaald dan wordt echter heel vaak de rente plots weer verlaagd. Het blijft dus zaak om je tevoren goed te laten informeren over zowel de tarieven en de voorwaarden maar zeker ook wanneer je éénmaal bent overgestapt.

De website – vanspaarbankveranderen.nl – heeft een gratis dienst welke je waarschuwt wanneer de bank een rentewijziging doorvoert. Ook staan op de website tips over meerdere aantrekkelijke spaarvormen. De dienst werkt geheel kosteloos dankzij inkomsten uit reklame.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen