Dark Mode On / Off

Lootje Sinterklaas geen geheim

Lootje trekken voor Sinterklaas | Niet lang een geheim.

Veertienhonderd mensen hebben meegedaan aan een onderzoek van prijs- en productvergelijker Vergelijk.nl, over het onderwerp Sinterklaas. 25% van de Nederlanders die een lootje hebben getrokken kan de naam op het lootje niet geheimhouden.

Hoger opgeleiden hebben daar meer moeite mee dan lager opgeleiden waarschijnlijk omdat ze minder waarde hechten aan het geheimhouder ervan. Het schrijven van een Sinterklaasgedicht is voor sommige ook altijd lastig en één op de tien laat dit dan ook door een ander doen of zoekt hiervoor op internet. Het meest door de mannen.

Het verlanglijstje van de man laat vooral dvd’s of cd’s zien en van de vrouw vooral verzorgingsproducten.

Niemand hoopt sokken of pantoffels te krijgen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen