Dark Mode On / Off

Luchthaven Schiphol, meer dan vliegveld..

Schiphol is meer dan alleen een luchthaven

Zo langzamerhand groeit onze Nationale luchthaven Schiphol uit tot een stad op zichzelf. Voor de reiziger die soms enkele uren moet doorbrengen is er van alles te doen op de luchthaven. Zo is er de mogelijkheid om je terug te trekken in de speciale stilteruimte om even bij te komen. Maar ook voor de reiziger die op zoek is naar vermaak wordt het aanbod aan entertainment en ontspanning steeds verder uitgebreid. Je kunt een bezoek brengen aan het enige luchthavenmuseum ter wereld “Rijksmuseum Amsterdam Schiphol’, een gokje wagen in het Holland Casino of vanaf komend najaar je eens lekker laten verwennen bij de vestiging van Xpresspa. Hier kun je straks terecht voor een massage, manicure of gezichtsbehandeling.

De luchthaven wil het doorgangsgebied waar ook het Rijksmuseum is gevestigd nog verder uitbreiden met de presentatie van nog meer oer-hollandse lekkernijen, horeca en Nederlandse producten, zodat het niet langer een doorgangsgebied zal zijn maar een echt verblijfsgebied. Het aanbod aan winkels en horeca op de luchthaven is groot en ieder merk met een beetje naam kun je er dan ook wel vinden.

Vanaf begin 2008 hebben reizigers ook de mogelijkheid om één van de 56 hotelkamers te huren achter de paspoortcontrole van het nieuw te openen hippe hotel Yotel. Uniek aan dit hotel is dat je het per uur kunt huren.Alle kamers beschikken over een modern opklapbed, tafel en tv-scherm waarop men de keus heeft, of televisie kijken of internetten. De hotelkamers krijgen tevens een zeer luxe en modern vorm gegeven badkamer. Een goede mogelijkheid dus voor reizigers die ’s nachts aankomen of vroeg vertrekken om hier enkele uren tot rust te komen.

Schiphol is dus allang niet meer alleen een luchthaven maar intussen een echte AirportCity aan het worden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen