Dark Mode On / Off

Man moet eigen urinestraal observeren

Conditie van de prostaat af te lezen aan kracht urinestraal.

Als mannen zich sneller bij de dokter melden met plasklachten kan prostaatkanker beter worden bestreden.

Urologen stellen dat aan de kracht van de urinestraal van de patiënt veel kan worden afgelezen over de conditie van de prostaat.

Prostaatkanker

Prostaatkanker is bij mannen vanaf middelbare leeftijd de meest voorkomende kankersoort.  Ongeveer één op de elf mannen krijgt met de ziekte te maken. Het is een langzaam groeiende kankersoort. maar de ziekte openbaart zich vaak in een laat stadium en kan dodelijk zijn.

Schaamtegevoelens

Mannen schamen zich vaak voor hun problemen en daarom gaan ze niet snel met plasklachten naar een arts, ook wordt het vaak geweten aan ouderdom.

Bron: Nursing.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.