Dark Mode On / Off

Meer 55-plussers op de motor

Meer 55-plussers op de motor

De motor geeft de 55-plusser het ultieme gevoel van vrijheid

Het toeren op een motor geeft 55-plussers blijkbaar een goed gevoel want in de laatste zes jaar heeft 90 procent van hen zich een motor aangeschaft. De Bovag gaat ervan uit dat velen van hen al heel lang in het bezit waren van een motorrijbewijs. De aanschaf van een motor is, zo lijkt, jarenlang uitgesteld maar nu lijkt de tijd aangebroken om te gaan genieten van de vrijheid die een motor kan bieden.

Sinds 2008 is het aantal motoren in ons land met meer dan 13 procent gestegen tot 715.000 motoren. Een kwart van alle motoren is in bezit van 55-plussers.

Content retrieved from: https://www.50plusplein.nl/Lifestyle/art/18294/meer-55-plussers-op-de-motor.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen