Dark Mode On / Off

Minder vaak een lekke band

Welke fietspomp is de beste?

Fietsonderhoud | Plakdoosje is altijd handig

Een lekke band moeten plakken tijdens één van onze fietstochten, komt steeds minder vaak voor. Dat blijkt uit een onderzoek gehouden door de fietswebsite fietsen.123.nl

Volgens het gehouden onderzoek heeft meer dan 53% van de fietsers het afgelopen jaar géén band hoeven plakken, dat is 10% meer dan in 2005. De kwaliteit van de fietsbanden is de laatste jaren waarschijnlijk verbeterd en ook zijn er steeds meer fietsers die zijn overgegaan op lekvrije banden. Toch was er altijd nog een 9% die zich bij de pechvogels mogen rekenen. Zij kregen meer dan 3 keer in één jaar een lekke band. Toch voor de zekerheid altijd maar plakspulletjes meenemen.

Bron: Fietsen.123

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen