Dark Mode On / Off

Mooi Wales, met al zijn kastelen…

wales
Iedereen die Wales al eens bezocht, zal erkennen dat Wales mooi is, erg mooi zelfs. Honderden kastelen, stone-rings met oeroude gebouwen en prachtige kathedraals.

Aan wandelpaden geen gebrek, er is een uniek wandelpad aangelegd langs de gehele kust, langs bergen en dalen. Jaren is hier aan gewerkt. Ga, voordat je een bezoek aan  Wales gaat brengen, je oriënteren op wat je wilt gaan zien of bezoeken.

Pembrokeshire

Op het zuidelijkste puntje is bijvoorbeeld de plaats Pembrokeshire. Klauter hier 72 treden naar boven de rots op, over uitgehakte treden, en je komt bij het heilig huisje St. Govan’s Chapel. Hier trok in de zevende eeuw een lokale heilige zich terug. Breng ook een bezoek aan Tenby, een sub-mediterrane plek, die je niet had verwacht in Wales. Maak vooraf een keus , welke kastelen en kathedralen je wilt bezoeken.

Het zijn er zo veel, en zo mooi, dat je voor een volgend verblijf nog ruimschoots overhoudt.

meer info: www.visitwales.com
meer info: www.visitpembrokeshire.com/explore-pembrokeshire/beaches

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen