Dark Mode On / Off

Mountainbiken in het Sauerland

Van de Diemelsee over de St. Muffert. Het Sauerland is voor mountainbikers een eldorado.
Dit mountainbike-mekka, met verschillende moeilijkheidsgraden en routes voor iedere smaak, is een waar paradijs voor toerfietsers, freerider en racefietsers en geldt nog steeds als insider tip.

Het pension Schröder in Willingen is gespecialiseerd in mountainbiketoeren. De eigenaar, Volker Schröder, is zelf een enthousiaste mountainbiker en kent zijn geboortestreek perfect. Bij hem zijn de mooiste tochten als compleet uitgestippelde route verkrijgbaar. Zijn accommodatie is het trefpunt van mountainbikefans die hier graag over de nieuwe trends en ideeën praten. Volgens Volker Schröder is de route van de Diemelsee over de berg St. Muffert een echte aanrader.

Panorama-uitzichten op de Diemelsee

Binnen ca. 4 uur bedwingt men 1.187 hoogtemeter en wordt een afstand van 50 km afgelegd. Fantastische panorama-uitzichten op de Diemelsee, over weides en velden zijn highlights voor alle zintuigen. Naast het “Special mountainbike test-weekend”, diverse mountainbikearrangementen en het programma “Bike Törn mit Freunden” zijn er ook “probeerweekenden” voor beginners en nog veel meer…….
Het arrangement „Auf (geführte) Touren kommen“ („Op (begeleide) tochten komen“) is ideaal om de „Willinger Bike Welt“ intensief te leren kennen.

Meer informatie en boekingen mogelijk bij hotelpension Schröder, tel.: +49-(0)5632-6444, info@hotelpension-schroeder.de.

Tourist-Information Willigen
www.willingen.de

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen